Sú chrumkavé a výborné so zeleninkovým šalátikom, alebo s nejakým dobrým dipom...
Potrebujeme :
500 g kuracie prsia
2 ks jogurt biely
100 g strúhaný tvrdý syr
petržlenová vňať
korenie čierne mleté
soľ
podľa potreby strúhanka
olej na pokvapkanie mäska
Postup :
V jednej miske zmiešame postrúhaný syr, petržlenovú vňať ( môže byť aj mrazená ) a strúhanku. Do druhej misky nalejeme biely jogurt ( alebo pochúťkovú smotanu ). Kuracie prsia nakrájame na pásiky, osolíme, okoreníme, namáčame do bieleho jogurtu a potom do syrovo-strúhankovej zmesi. Poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a pokvapkáme olejom. Pečieme pri teplote 170-180 °C 40-45 minút.
Dobrú chuť :-)))
Potrebujeme :
500 g kuracie prsia
2 ks jogurt biely
100 g strúhaný tvrdý syr
petržlenová vňať
korenie čierne mleté
soľ
podľa potreby strúhanka
olej na pokvapkanie mäska
Postup :
V jednej miske zmiešame postrúhaný syr, petržlenovú vňať ( môže byť aj mrazená ) a strúhanku. Do druhej misky nalejeme biely jogurt ( alebo pochúťkovú smotanu ). Kuracie prsia nakrájame na pásiky, osolíme, okoreníme, namáčame do bieleho jogurtu a potom do syrovo-strúhankovej zmesi. Poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie a pokvapkáme olejom. Pečieme pri teplote 170-180 °C 40-45 minút.
Dobrú chuť :-)))
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára