Veľmi rýchly a chutný obed. Celý aj s prílohou ho máte hotový za pol hodinku :-)))
Suroviny:
1000 g Treska
1 hrnček múka hladká
1 ks jogurt biely smotanový
3 vajcia
soľ
korenie na ryby
mlieko podľa potreby
olej
Postup :
V miske vymiešame, múku, jogurt, žĺtky troška osolíme a pridáme vyšľahaný sneh z bielkov. Cez noc si namočíme ryby do mlieka ( tak aby boli zakryté ). Ryby vyberieme okoreníme korením na ryby, obaľujeme v jogurtovom cestíčku a vysmažíme na oleji. Rybky prkajú pri vysmážaní a tak smažte zakryté. Potom panvičku odložte na bok otočte rybky, opäť zakryte a smažte z druhej strany do zlata. Hotové sú vyborné ak ich pokvapkáme citrónovou šťavou.
Dobrú chuť
Suroviny:
1000 g Treska
1 hrnček múka hladká
1 ks jogurt biely smotanový
3 vajcia
soľ
korenie na ryby
mlieko podľa potreby
olej
Postup :
V miske vymiešame, múku, jogurt, žĺtky troška osolíme a pridáme vyšľahaný sneh z bielkov. Cez noc si namočíme ryby do mlieka ( tak aby boli zakryté ). Ryby vyberieme okoreníme korením na ryby, obaľujeme v jogurtovom cestíčku a vysmažíme na oleji. Rybky prkajú pri vysmážaní a tak smažte zakryté. Potom panvičku odložte na bok otočte rybky, opäť zakryte a smažte z druhej strany do zlata. Hotové sú vyborné ak ich pokvapkáme citrónovou šťavou.
Dobrú chuť
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára