Jednoduché a chutné jedlo...
Suroviny :
250 g tresky
200 g uvarených a popučených zemiakov
soľ
1 vajce
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
hladká múka na obalenie
olej na vysmážanie
Postup :
Rybu namočíme cez noc do mlieka. Položíme na olejom natretý alobal na plechu, osolíme a upečieme. Mäso rozoberieme, vložíme do misky, pridáme zemiaky, soľ, vajce, petržlenovú vňať, mleté čierne korenie.
Tvarujeme valčeky, ktoré oblaíme v hladkej múke a vysmážame na oleji.
Tip : Vynikajúce sú ak pridáte aj štipku čili papričiek.
Dobrú chuť :-)
Suroviny :
250 g tresky
200 g uvarených a popučených zemiakov
soľ
1 vajce
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
hladká múka na obalenie
olej na vysmážanie
Postup :
Rybu namočíme cez noc do mlieka. Položíme na olejom natretý alobal na plechu, osolíme a upečieme. Mäso rozoberieme, vložíme do misky, pridáme zemiaky, soľ, vajce, petržlenovú vňať, mleté čierne korenie.
Tvarujeme valčeky, ktoré oblaíme v hladkej múke a vysmážame na oleji.
Tip : Vynikajúce sú ak pridáte aj štipku čili papričiek.
Dobrú chuť :-)
Dík za zaujímavý recept.
OdpovedaťOdstrániťRado sa stalo... ak vyskúšaš napíš ako ti chutili a prípadne čo si vylepšila :-)
Odstrániť