nedeľa 7. apríla 2013

Rybacie valčeky

Jednoduché a chutné jedlo...






Suroviny :
250 g tresky
200 g uvarených a popučených zemiakov
soľ
1 vajce
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
hladká múka na obalenie
olej na vysmážanie

Postup :
Rybu namočíme cez noc do mlieka. Položíme na olejom natretý alobal na plechu, osolíme a upečieme. Mäso rozoberieme, vložíme do misky, pridáme zemiaky, soľ, vajce, petržlenovú vňať, mleté čierne korenie.
Tvarujeme valčeky, ktoré oblaíme v hladkej múke a vysmážame na oleji.

Tip : Vynikajúce sú ak pridáte aj štipku čili papričiek.

Dobrú chuť :-)

2 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Rado sa stalo... ak vyskúšaš napíš ako ti chutili a prípadne čo si vylepšila :-)

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...