Suroviny :
1/2 bielej kapusty
1 ks cibuľa
3-4 ks zemiaky
olej
soľ
mleté čierne korenie
mletá rasca
200 ml mlieko
1 PL hladká múka
2 strúčiky cesnaku
2 PL octu
1-2 čajové lyžičky kryštálového cukru
Postup :
Na oleji osmažíme cibuľu spolu s očistzenou a nakrájanou kapustou. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, mletou rascou, zalejeme vodou, pridáme zemiaky a varíme do mäkka. Zahustíme zátrepkou z mlieka a hladkej múky. Dochutíme prelisovaným cesnakom, octom, kryštálovým cukrom, prípadne vegetou.
1/2 bielej kapusty
1 ks cibuľa
3-4 ks zemiaky
olej
soľ
mleté čierne korenie
mletá rasca
200 ml mlieko
1 PL hladká múka
2 strúčiky cesnaku
2 PL octu
1-2 čajové lyžičky kryštálového cukru
Postup :
Na oleji osmažíme cibuľu spolu s očistzenou a nakrájanou kapustou. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, mletou rascou, zalejeme vodou, pridáme zemiaky a varíme do mäkka. Zahustíme zátrepkou z mlieka a hladkej múky. Dochutíme prelisovaným cesnakom, octom, kryštálovým cukrom, prípadne vegetou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára