Nie každý obľubujeme v tatarke chuť surovej cibule. Niekedy to môže prekážať deťom, niekedy z toho nadúva , alebo máme iný dôvod prečo ju tam nemáme radi. Niekto si cibuľu do šalátu jednoducho opraží na troške oleja. Ja pri výrobe domácej tatarskej omáčky používam kúsok zaváranej cibule z uhoriek :-)))
Potrebujeme :
1-2 ks kyslá sterilizovaná uhorka
1/4 alebo 1/2 ks zaváraná cibuľa ( ktorú použijeme pri zaváraní uhoriek )
150 ml oleja
1 ks vajce
1PL horčice
soľ
mleté čierne korenie
Postup :
Do mixéra na najsilnejšie obrátky dáme uhorku spolu s cibuľou a poriadne rozmixujeme ( môžeme aj na jemno postrúhať ) . Pridáme horčicu, soľ , mleté čierne korenie a vajíčko. Opäť premixujeme. Postupne počas mixovania prilievame olej až do požadovanej hustoty...
Potrebujeme :
1-2 ks kyslá sterilizovaná uhorka
1/4 alebo 1/2 ks zaváraná cibuľa ( ktorú použijeme pri zaváraní uhoriek )
150 ml oleja
1 ks vajce
1PL horčice
soľ
mleté čierne korenie
Postup :
Do mixéra na najsilnejšie obrátky dáme uhorku spolu s cibuľou a poriadne rozmixujeme ( môžeme aj na jemno postrúhať ) . Pridáme horčicu, soľ , mleté čierne korenie a vajíčko. Opäť premixujeme. Postupne počas mixovania prilievame olej až do požadovanej hustoty...
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára