Nielen pre gurmánov, ale aj pre všetkých milovníkov grilovaných, šťavnatých a pikantných mäsových pokrmov...
Marináda :
100 ml bieleho vína
1 čajová lyžička kari korenia
1 čajová lyžička mletej červenej pálivej papriky
2 PL oleja
2-3 strúčiky cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
Postup :
Do misky pretlačíme cesnak, pridáme soľ, mleté čierne korenie, pálivú papriku, kari korenie, olej a víno. Všetko spolu dobre premiešame. Krkovičku iba nakrájame ( nenaklepeme ! ) a marinujeme v marináde 12-24 hodín. Ugrilujeme a podávame, najlepšie so zeleninovou oblohou, cibuľovým šalátom a čerstvým pečivom ...
Marináda :
100 ml bieleho vína
1 čajová lyžička kari korenia
1 čajová lyžička mletej červenej pálivej papriky
2 PL oleja
2-3 strúčiky cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
Postup :
Do misky pretlačíme cesnak, pridáme soľ, mleté čierne korenie, pálivú papriku, kari korenie, olej a víno. Všetko spolu dobre premiešame. Krkovičku iba nakrájame ( nenaklepeme ! ) a marinujeme v marináde 12-24 hodín. Ugrilujeme a podávame, najlepšie so zeleninovou oblohou, cibuľovým šalátom a čerstvým pečivom ...
Dobrú chuť :-)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára