Super k vínku, alebo ako chuťovečka na oslavy...
Suroviny:
hermelín 120 g
cesnak 1-2 strúčiky
syrokrém trojuhloníkový 2 ks
orechy vlašské 2 PL
na ozdobu hrozno
Postup :
Hermelín si pozdĺž prekrojíme a každú stranu opatrne malou lyžičkou vydlabeme. Vydlabanú vnútornú časť syra dáme do misky, pridáme prelisovaný cesnak a syrokrém. Ponorným mixérom spolu vymiešame na jemnú syrovo-cesnakovú pomazánku. Pridáme celé vlašské orechy. Touto zmesou naplníme spodnú časť hermelína a priložíme vrchnou časťou vydlabaného hermelína. Zabalíme do alobalu a na noc odložíme do chladničky ( aby nám orechy zmekli a dalo sa to krájať ).
Na druhý deň nakrájame, ozdobíme hroznom a podávame :-)))
Dobrú chuť ...
Suroviny:
hermelín 120 g
cesnak 1-2 strúčiky
syrokrém trojuhloníkový 2 ks
orechy vlašské 2 PL
na ozdobu hrozno
Postup :
Hermelín si pozdĺž prekrojíme a každú stranu opatrne malou lyžičkou vydlabeme. Vydlabanú vnútornú časť syra dáme do misky, pridáme prelisovaný cesnak a syrokrém. Ponorným mixérom spolu vymiešame na jemnú syrovo-cesnakovú pomazánku. Pridáme celé vlašské orechy. Touto zmesou naplníme spodnú časť hermelína a priložíme vrchnou časťou vydlabaného hermelína. Zabalíme do alobalu a na noc odložíme do chladničky ( aby nám orechy zmekli a dalo sa to krájať ).
Na druhý deň nakrájame, ozdobíme hroznom a podávame :-)))
Dobrú chuť ...
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára